070 268 96 57 info@diabetesgbg.se

Bli medlem

När man blir medlem i Göteborgs Diabetesförening så blir man samtidigt medlem i Svenska Diabetesförbundet. Medlemsanmälan sköts därför via Svenska Diabetesförbundets hemsida. Som medlem kan man teckna Diabetesförbundets medlemsförsäkringar.

Ansök om medlemskap här.

Medlemskap

Medlem med tidning

Som medlem med tidning får förbundstidningen Allt om Diabetes sex gånger per år och Göteborgs Diabetesförenings tidning Diabetesbladet fyra gånger per år.
Medlemsavgiften är 335 kronor per år.
Medlemskapet sträcker sig ett år från inträdesdatum.

Familjemedlemskap

Förutsatt att det finns minst en medlem med tidning i hushållet på samma folkbokföringsadress så har övriga familjemedlemmar en möjlighet att teckna familjemedlemskap som innebär att man inte får någon tidning.
Medlemsavgiften är 100 kronor per person och år.
Medlemskapet sträcker sig ett år från inträdesdatum.

Riktade utskick

Om det är ditt barn som har diabetes så vill vi att barnet står som fullbetalande medlem så att ni kan ta del av åldersrelaterade utskick och inbjudningar. Du erbjuds möjlighet att gå på föredrag och många andra aktiviteter.

Ditt medlemskap är värdefullt

Genom ditt medlemskap stödjer du forskning och utveckling inom diabetesområdet. Det är mycket tack vare Svenska Diabetesförbundet som insulin och hjälpmedel idag är kostnadsfria. Diabetesföreningarna samarbetar för att tillvarata alla intressen för personer med diabetes.

Och sist men inte minst har de som är medlemmar i en diabetesförening en bättre skött diabetes tack vare den goda information de får.

Varmt välkommen till oss!

Ansök om medlemskap här.

Kontakt

Postadress
Göteborgs Diabetesförening
Mellangatan 1
413 01 Göteborg

E-post
info@diabetesgbg.se

Telefon
070 268 96 57

Org.nr.
857200-3054

Följ oss på sociala medier

Stöd föreningen och vinn med BingoLotto

Bli prenumerant via föreningen och spela BingoLotto på söndagar klockan 18.30 i Sjuan eller på TV4 Play.

Diabetesbladet